O NAMA

FLERT POSLASTICE – SPOJ TRADICIONALNOG I SAVREMENOG

Poslastičara Flert od 2005. godine predano radi na izradi kvalitetnih torti i kolača za sve prilike i veoma brzo je osvojila srca mnogih sladokusaca.

Najfinijim sastojcima i izuzetno pažljivim načinom izrade svakog pojedinačnog proizvoda, garantujemo za kvalitet i savršeni ukus svih proizvoda.

Naše poslastice do sada su ulepšale na hiljade proslava zahvaljujući vrhunskom timu stručnjaka i poverenju koje nam je pruženo. Osluškujući vaše želje, ali i koristeći se starim dobrim tradicionalnim trikovima u stvaranju ukusa, naši kreativni tim odgovara na sve zahteve klijenata, nastojeći da svaki detalj prilagodi vašem senzibilitetu i stvori pravo remek delo.
Usavršavajući se i prateći trendove, omogućili smo da u našoj poslastičari pronađete sve što vam je potrebno, pa je tako u okviru naše ketering ponude pored slatkih detalja uvedena i ponuda slanih đakonija, koja je definitivno nezaobilazni detalj svake proslave!

Kvalitet proizvoda, stručnost tima, pažnja ka detaljima i ljubav prema stvaranju je ono što čini Flert tim, a zajedno sa vama i poverenjem koje pružate on je danas ono što jeste – vaš najbolji prijatelj u stvaranju najukusnijih poslastica!